Архитекти Томић модел
Прва страна
Пројектовање
Извођење
Представљање
Заступање
О нама
   

Награде из архитектуре:

2008: Марко Томић, равноправни откуп на јавном анонимном конкурсу за идејно архитектонско-урбанистичко решење стамбеног блока у Параћину.

2007: Марко Томић, друга награда на јавном анонимном конкурсу за идејно архитектонско решење Брода-театра у Новом Саду.

2007: Марко Томић, као члан ауторског тима АДЦ, почасно признање на међународном јавном анонимном конкурсу Daejeon Urban Renaissance, Даежон, Северна Кореја.

2007: Марко Томић, као члан ауторског тима, друга награда на позивном конкурсу за идејно архитектонско решење центра стамбеног комплекса у улици Радоја Дакића у Земуну.

2007: Марко Томић, као члан ауторског тима АДЦ, равноправни откуп на јавном анонимном конкурсу за идејно архитектонско-урбанистичко решење центра Новог Београда (блокови 25 и 26).

2006: Ранко Томић, ПРВА награда за решење капије – симбола уласка у Врњачку Бању (на слици испод).

2005: на 27. Салону архитектуре у Београду, према речима жирија: „За допринос комплексној реконструкцији значајног простора градитељске баштине и његове афирмације као интегралног дела европског културног наслеђа, у категорији „Градитељско наслеђе”, посебним признањем је награђен архитекта Ранко Томић за конак манастира Светих Архангела код Призрена.”
Захваљујемо се жирију на овој великој части!

2005: Марко Томић, као члан ауторског тима, специјална награда на јавном анонимном конкурсу за идејно архитектонско решење уређења простора око хале Пионир у Београду.

2005: Марко Томић, као члан ауторског тима, друга награда на позивном конкурсу за идејно архитектонско решење стамбено-пословног центра Београду.

2004: Марко Томић, као члан ауторског тима, друга награда на јавном анонимном конкурсу за идејно архитектонско решење пословног центра Блок 20 у Новом Београду.

2002: Марко Томић, као члан ауторског тима пројектног бироа Енергоконтакт, трећа награда на јавном анонимном конкурсу за идејно архитектонско решење затвореног базена и тржног центра у Крагујевцу.

2000: Ранко Томић, заједно са Александром Шавикином и Миланом Вучетићем, откуп на јавном анонимном анкетном конкурсу за архитектонско-урбанистичко програмско решење Цветног трга у Београду (на слици испод).

cvetni trg

2000: Марко Томић, као члан ауторског тима при бироу АТД, друга награда на међународном јавном анонимном конкурсу за пројекат банке у Бањалуци.

Награде из графичког и индустријског дизајна:

Ранко Томић, друга награда за дизајн знака за јутарњи и београдски програм РТС, студентски конкурс 1990.

Сребрна плакета "Еурека" Брисел предузећу Коала из Прага за дизајн дрвених играчака, дизајн група Шкарт и Ранко Томић (независно).

Ранко Томић, друга награда за дизајн заштитног знака и логотипа за Биконекс Инвестмент Фундс, Лондон, 1996.

Ранко Томић, решење заштитног знака за стонотениско првенство света у Београду БЕСТ 99, ужи избор.

Интернет награде:

Ћирилица.орг је 2001. и 2002. године била уврштена у првих 50 домаћих интернет места, по избору часописа Пи-Си Прес.

Награде су диван подстицај, али иза њих увек стоји велики рад.

Нама награде служе да се хвалимо и да хранимо своју сујету, али и да нас обавежу да увек радимо као за награду - јер је најлепша награда осмех задовољне муштерије.

Подржавамо:

Наше писмо